Makedonija: Devojčica se odbranila od pedofila

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija: Devojčica se odbranila od pedofila

Jedanaestogodišnja devojčica se u makedonskom gradiću Kočani odbranila od napada pedofila tako što ga je udarila mobilnim telefonom po glavi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije je danas saopštilo da je na ulici toj devojčici nepoznati muškarac prišao s leđa, sa obe ruke je uhvatio i privukao sebi, na šta je ona vrišteći i tražeći pomoć udarila napadača telefonom po glavi, uspela da ga odgurne i oslobodi se.

Prema policiji, juče se i u mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sveti Nikola, kod Velesa, dogodio pedofilski napad. Tamo je u podne jedan muškarac presreo devetogodišnju devojčicu na stepenicama, skinuo trenerku i počeo da se samozadovoljava. Devojčica je napadača ubrzo indentifikovala u policiji.

U glavnom gradu, Skoplju, prošle sedmice su se desila četiri napada pedofila na devojčice, a u jednom je silovana jedna jedanaestogodišnjakinja.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PEDOFIL NAPAO DEVOJČICU, ONA GA PUKLA TELEFONOM: Dete uspelo da se odbrani od napasnika

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije je danas saopštilo da je na ulici toj devojčici nepoznati muškarac prišao s leđa, sa obe ruke je uhvatio i privukao sebi, na šta je ona vrišteći i tražeći pomoć udarila napadača telefonom po glavi, uspela da ga odgurne i oslobodi se..Prema policiji,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.