Krvavi napad na Zvezdari: Na ovoj klupici je napadač ZARIO NOŽ dečaku u SRCE, lekari se bore za njegov život (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 21:11

Krvavi napad na Zvezdari: Na ovoj klupici je napadač ZARIO NOŽ dečaku u SRCE, lekari se bore za njegov život (FOTO)

U trenutku napada, Lazar je bio sa drugom, koji je kada je on pao, otrčao po lekare LAZAR L. (17) danas je teško ranjen oko 16 sati u Ulici Svetog Nikole na Zvezdari pošto ga je muškarac nožem izbo direktno u srce. Kako saznajemo, napadač je ubrzo uhapšen, a nož kojim je povredio tinejdžera je pronađen.Mladić je kako saznajemo uboden u šumi, pao je na ulicu i tu je zatečen krvav. On je ranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << krenuo ka gradskoj bolnici, ali se srušio nasred ulice. U trenutku napada, Lazar je bio sa drugom, koji je kada je on pao, otrčao po lekare. Sve se odigralo na klupici u šumi, nekoliko metara dalje od mesta gde je nesrećni mladić pronađen. Lazar je trenutno na operacionom stolu, gde se lekari bore za njegov život. Pročitajte i: Dečak (17) IZBODEN u šumi, pa ranjen krenuo ka bolnici, pronađen krvav nasred ulice: Detalji napada nožem na Zvezdari (FOTO)Prema našim nezvaničnim informacijama, rečje o dilerskom poslu, jer je kod povređenog tinejdžera pronađena vagica.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak (17) IZBODEN u šumi, pa ranjen krenuo ka bolnici, pronađen krvav nasred ulice: Detalji napada nožem na Zvezdari

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020

Lekari su sa nosilima došli po 17-ogodišnjaka, i trenutno se bore za njegov život LAZAR L. (17) teško je ranjen danas, kada ga je oko 16 sati u Ulici Svetog Nikole na Zvezdari napadač nožem izbo direktno u srce. Napadač je ubrzo uhapšen, a nož je pronađen.Mladić je kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.