Haos posle slave:Vozili po njivama,spavali na putu

Izvor: Mondo, 20.Dec.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos posle slave:Vozili po njivama,spavali na putu

Sveti Nikola u Srbiji je jedna od najvećih slava, pa ne čudi ni veći broj saobraćajnih prekršaja koji je sinoć zabeležen...

Foto: screenshot/youtube

Jedan čovek iz sela Mihajlovac, kod Smedereva, izgubio se sinoć kada se vraćao sa slave iz susednog Vrbovca, a u potragu za njim je morala da se uključi i smederevska policija.

On se izgubio kada je hteo automobilom da stigne kući preko njiva.

Gost je telefonirao domaćinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << slave da mu pomogne u orijentaciji, ali domaćin nije uspeo da locira gosta pa je pozvana policija iz Smedereva da pročešlja njive i livade.

Na području nadležnosti Policijske uprave Požarevac, tokom prvog dana svečarskog raspoloženja zbog slavljenja Svetog Nikole, kada pola Srbije slavi a pola ide u goste, policija je do ponoći testirala vozače na prisustvo alkohola i "stanje je bilo zadovoljavajuće".

Kako je agenciji Beta rečeno u policiji, kod jednog vozača je zabeleženo 0,5 promila alkohola.

Od sada možete da "duvate" kod kuće!

Osam vozača kažnjeno je zbog prebrze vožnje, četvorica zbog nepropisnog parkiranja, a jedan vozač je vozio bez dozvole.

Jednom učesniku u saobraćaju, koji je pod dejstvom alkohola zaspao na putu u Babušincu kod Požarevca, uzeta je krv na analizu pošto je zadobio teške povrede od vozila koje je prešlo preko njega dok je spavao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.