AMSS: Apel na vozače da smanje brzinu

Izvor: Studio B, 19.Dec.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Apel na vozače da smanje brzinu

Budući da je vidljivost veoma slaba a kolovozi su vlažni, apeluje se na vozače da smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila.

U ovom pretprezničnom periodu, kao i periodu slava, iz AMSS apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, a na vozače da ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola.

Budući da je danas Sveti Nikola, u saobraćajnoj policiji kažu da će pojačati kontrolu saobraćaja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

AMSS: Ako pijete ne sedajte za volan

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2015

Auto-moto savez Srbije (AMSS) apelovao je večeras na vozače da, u pretprazničnom i periodu obeležavanja slava, poštuju saobraćajne propise i ne sedaju za volan ukoliko su pili alkohol..."Kako se nalazimo u pretprazničnom periodu kao i periodu obeležavanja slava, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.