TUGA U BATAJNICI: Danas je sahrana Ivane Podraščić

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U BATAJNICI: Danas je sahrana Ivane Podraščić

Ivana Podraščić, koju je silovao pa ubio Darko Kostić, biće sahranjena danas na Batajničkom groblju u 15 sati.
Direktor OŠ "Svetislav Golubović - Mitraljeta" iz Batajnice Stevo Janjanin, koju je pohađala devojčica, rekao je Tanjugu da je u školi danas dan žalosti, da su časovi skraćeni i da je pomerena ekskurzilja planirana za danas.
"U školi je otvorena knjiga žalosti. Njena generacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko 135 učenika, organizovano sa nastavnicima iće na sahranu. Skraćeni su danas bili svi časovi, groblje nije daleko, tako da ćemo oko 14 sati krenuti peške", rekao Janjanin.

Janjanin kaže da je u školu "Svetislav Golubović - Mitraljeta" išla ubijena Ivana, a da u tu školu idu i njen brat i sestra.
"Svi smo u šoku. Sama pomisao kako je ubijena je zastrašujuća", rekao je direktor škole.
Telo Ivane Podrašević policija je pronašla 2. oktobra u dvorištu napuštene kuće u Rakovici. Nju je silovao i ubio Darko Kostić. Porodica je prijavila Ivanin nestanak 9. avgusta.
Pogledaj vesti o: Skraćeni časovi

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLEDNJI OPROŠTAJ Sahrana Ivane Podrašščić danas na Batajničkom groblju

Izvor: Blic, 09.Okt.2014

Ivana Podraščić, koju je silovao pa ubio Darko Kostić, biće sahranjena danas na Batajničkom groblju u 15 sati...Direktor OŠ "Svetislav Golubović - Mitraljeta" iz Batajnice Stevo Janjanin, koju je pohadjala devojčica, rekao je Tanjugu da je u školi danas dan žalosti, da su časovi skraćeni...

Nastavak na Blic...

Sahranjena ubijena devojčica Ivana Podraščić

Izvor: Mondo, 09.Okt.2014

Ivana Podraščić, koju je silovao pa ubio Darko Kostić, sahranjena je danas na Batajničkom groblju u 15 sati...Foto: Facebook..Sahrani je prisustvovalo više stotina ljudi, a među njima je bilo najviše Ivaninih drugova iz osnovne škole...Govor je održao njen razredni starešina koji je opomenuo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.