Alka Vuica zaljubljena u mlađeg muškarca

Izvor: Svet, 06.Sep.2010, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alka Vuica zaljubljena u mlađeg muškarca

Alka Vuica priznala je u intervjuu za "Red carpet" da je u vezi s mlađim muškarcem. Uz svog izabranika Alka je shvatila da je mlađe slađe te da je seks u vezi jako važan: "On je nekoliko godinica mlađi od mene, ali to nije bitno." Kod njega ju je privukao vlastiti odsjaj: "Uvek me kod muškarca osvoji moj odsjaj u njegovim očima". U seksu Alka ne koristi pomagala, nego svoju maštu, a u toplesu voli da bude jer na plaži želi što manje krpica. Alki, na estradi, kako je kazala od muškaraca niko nije privlačan, a da bi se zabavila, konzumira vino i šampanjac. U životu joj je bilo najneprijatnije kad joj je na nudističkoj plaži prišla devojčica i zamolila je za autogram, a nikako ne bi volela da se zaglavi u liftu sa Vlatkom Pokos: "Ne bih volela da se zaglavim u liftu ni bez Vlatke Pokos, a kamoli s njom."

 
Pročitaj na www.svet.rs

Pogledaj vesti o: Seks na plaži

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Alka Vuica u vezi sa mlađim muškarcem

Izvor: CrveniTepih.com, 06.Sep.2010

Alka Vuica priznala je u intervjuu od 60 sekundi za &Red carpet' da je u vezi s mlađim muškarcem: &Moje srce je zauzeto, jako sam znojna ovih dana.' Uz svog izabranika Alka je shvatila da je mlađe slađe te da je seks u vezi jako važan: &On je nekoliko godinica mlađi od mene, ali to...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.