Crnogorska državljanka povređena u zemljotresu prebačena u Rim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska državljanka povređena u zemljotresu prebačena u Rim

PODGORICA - Zdravstveno stanje crnogorske državljanke Ivane Glišević, povređene u zemljotresu u Italiji je dobro i ona je van životne opasnosti, saopštio je večeras ambasador Crne Gore u Italiji Darko Uskoković.

Uskoković je Televiziji Crne Gore kazao da je Glišević tokom dana prebačena iz područja pogođenog katastrofalnim zemljotresom u bolnicu u Rimu, gde su nastavljena ispitivanja.

"Ispitivanja se nastavljaju i očekujemo da će sve biti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << redu", rekao je Uskoković.

U centralnoj Italiji koju je rano jutros pogodio snažan zemljotres zatekla su se još tri studenta iz Crne Gore i oni nisu povređeni, potvrdio je ambasador.

Predsednici države i vlade Filip Vujanović i Milo Đukanović uputili su danas telegrame saučešća predsedniku Italije Đorđu Napolitanu i premijeru Silviju Berluskoniju .

Direktor Seizmološkog zavoda Crne Gore Branislav Glavatović je kazao da je narednih dana "realno očekivati pojačanu seizmičku aktivnost" na prostoru Balkana.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.