Izvor: B92, 13.Jan.2010, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačanin pomaže na Haitiju

Čačak -- Unesrećenim stanovnicima Haitija, posle razornog zemljotresa, pomaže i dvadesetdevetogodišnji Čačanin, Slobodan Obrenović, pripadnik Međunarodne mirovne misije.

Slobodanov otac, Zoran, isričao je da je njegov sin "nakon prvog snažnog zemljotresa obavestio svoju devojku, zamolio je da nas pozove i da uključimo skajp kako bi se javio da je živ". "Ukratko nam je rekao da je grad u ruševinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je zgrada Ujedinjenih nacija sravnjena sa zemljom i da on odmah ide da izvlači preživele."

"Uvek je bio spreman da pomogne i veoma je istrajan. Siguran sam de neće odustati sve dok bude i poslednje šanse da je neko preživeo", rekao je Zoran Obrenović.

Slobodan je završio Policijsku akademiju u Beogradu, bio na specijalizaciji u Italiji i radio u Žandarmeriji.

On se i danas javio roditeljima i rekao da je dobro, a da je na Haitiju prava tuga.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.