Izvor: PRObjave.com, 30.Okt.2020, 13:16

Probudi preduzetnika u sebi

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš svoj biznis, ali nisi siguran/na da li je to za tebe? Da li si se pitao/la šta bi ti sve uopšte bilo potrebno, koja znanja i veštine su neophodna da svoju ideju pretvoriš u uspešan biznis plan? Ove zime imamo projekat baš za tebe! Za sve srednjoškolce i studente koji bi želeli da saznaju nešto više i oprobaju se u praktičnim radionicama, AIESEC je pripremio projekat Entrepreneurship For Youth. Priliku da uploviš u svet preduzetništva imaćeš već ovog januara na online platformama iz topline svoje sobe. Radionice u trajanju od pet nedelja omogući će ti da radiš na razvoju soft i hard skilova neophodnih za građenje dalje karijere kao i sticanje znanja o preduzetništvu od predavača iskusnih u ovom polju.
Soft skills veštine neophodne su u međuljudskim odnosima, poput tolerantnosti i slušanja drugih, kao i emocionalne inteligencije. U savladavanju ovih veština će ti pomoći članovi AIESEC-a koji će biti i lideri timova u koje ste podeljeni na ovom projektu. Zadatak svakog tima biće planiranje start-up kompanija, pri čemu će se svaka bazirati na jednom od Ciljeva održivog razvoja, o kojima ćeš više čuti tokom projekta.
Hard skills predstavljaju specifična znanja i sposobnosti koje su danas neophodne da bi mladi ljudi bili uspešni na poslu. Upravo o njima ćeš moći da čuješ i učiš od domaćih predavača - partnerskih kompanija, predstavnika fakulteta, kao i od članova AIESEC-a iz drugih zemalja. Na kraju projekta bićeš bogatiji/ja za mnogo novih znanja, poznanstava i naravno veština.
Zašto su važna preduzetnička znanja i veštine?
Zbog lakšeg snalaženja u oblasti poslovanja Kao preduzetnik, možeš da biraš čime ćeš se baviti, na koji način i kada Preduzetnička znanja i veštine možeš primeniti u svim oblastima života Da li ti sve ovo zvuči zanimljivo? Da li možeš da zamisliš sebe u timu vršnjaka sa kojima ćeš se zajedno razvijati i učiti veštine koje su ti potrebne da jednog dana ostvariš svoj biznis?
Ostavi svoju prijavu ovde i uplovi u fantastični svet preduzetništva! Cena radionica iznosi svega 2000 dinara.
Ako imaš dodatnih pitanja, možeš pozvati sledeće brojeve:
Milica Knežević: 063/1515-960 Ivan Kovačević: 069/2132-621
AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!
AIESEC Ekonomski Fakultet
Kamenička 6
11000 Beograd
Tel: 011 30 21 196
Email: office@ef.aiesec.org.rs

Kontakt:
Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Mob: +381 (0) 62 355962
Email: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Nastavak na PRObjave.com...


 Povezane vesti
Probudi preduzetnika u sebi

Probudi preduzetnika u sebi

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Okt.2020

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš svoj biznis, ali nisi siguran/na da li je to za tebe? Da li si se pitao/la šta bi ti sve uopšte bilo potebno, koja znanja i veštine su neophodna da svoju ideju pretvoriš u uspešan biznis plan?. .  . Ove...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.