Probudi preduzetnika u sebi

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Okt.2020, 16:19

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš svoj biznis, ali nisi siguran/na da li je to za tebe? Da li si se pitao/la šta bi ti sve uopšte bilo potebno, koja znanja i veštine su neophodna da svoju ideju pretvoriš u uspešan biznis plan?

 
Ove zime imamo projekat baš za tebe! Za sve srednjoškolce i studente koji bi želeli da saznaju nešto više i oprobaju se u praktičnim radionicama, AIESEC je pripremio projekat Entrepreneurship For Youth. Priliku da uploviš u svet preduzetništva imaćeš već ovog januara na online platformama iz topline svoje sobe. Radionice u trajanju od pet nedelja omogući će ti da radiš na razvoju soft i hard skilova neophodnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.