Predstava Ja i ti među najboljima na festivalu Lambuška

Izvor: PRObjave.com, 18.Sep.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Ja i ti" među najboljima na festivalu "Lambuška"

Beograd, 18. Septembar 2012. / PR Objave Saopštenje - Predstava Bitef teatra "Ja i ti", autorki Branke Stojković i Olivere Viktorović, sa velikim uspehom učestvovala je na 6. Festivalu kamernih predstava "Lambuška" koji je realizovan od 07. do 13. septembra 2012. godine u Petrozavodsku u Ruskoj republici Kareliji. Devetočlani žiri, kojim je predsedavala Elena Gorfunkel pozorišni kritičar i profesor glume iz Sank Peterburga, izabrao je tri predstave koje se izdvajaju po svom kvalitetuod drugih, među kojima je i predstava "Ja i ti".

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Predstava Bitef teatra Ja i Ti oduševila publiku u Rusiji

Izvor: Story, 18.Sep.2012

Predstava Bitef teatra Ja i ti, autorki Branke Stojković i Olivere Viktorović, sa velikim uspehom učestvovala je na 6. festivalu kamernih predstava LAMBUŠKA od Devetočlani žiri, kojim je predsedavala Elena Gorfunkel pozorišni kritičar i profeser glume iz Sankt Peterburga, izabrao je tri predstave...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.