Izvor: PRObjave.com, 02.Nov.2010, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar omladine i sporta Srbije i predsednik Sportskog saveza Srbije čestitali Vilmošu ...

Ministar omladine i sporta Srbije Snežana Samardžić Marković čestitala je Vilmošu Zavarku i Kuglaškom savezu Srbije na velikom uspehu na Šampionatu sveta u Ricingu. U čestitci se kaže:

"Srpski kuglaši su nas navikli na uspehe i medalje. Ipak, rezultat koji je Vilmoš Zavarka ostvario na Šampionatu sveta u Ricingu osvajanjem dve zlatne i srebrne medalje, pa je tako postao i najtrofejniji učesnik, je nešto posebno. Verujemo da će ovi rezultati biti podstrek i drugim mladim kuglašima da nastave vredno da treniraju. Čestitam Vilmošu Zavarku i Kuglaškom savezu Srbije na ovom izvanrednom rezultatu".

Čestitku su uputili i predsednik i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i dr Dane Korica. U njoj se, između ostalog, kaže:

"Vilmoš Zavarko je još jednom dokazao da mu nema ravnog u kuglaškom svetu. Osvojiti tri medalje, dve zlatne i srebrnu, mogu samo vrhunski šampioni. Čestitamo i kuglaškoj organizaciji, jer su ovi trofeji potvrda da je Kuglaški savez Srbije jedan od najorganizovanijih i izuzetno kvalitetno i stručno vođenih saveza u Srbiji".
Kuglaški savez Srbije
Deligradska 27/III
11000 Beograd
Tel: + 381 11 2645780
Web: www.kuglanje.cilj.org

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.