Karamela Maksimović - Zasladite dan ukusom koji ne prolazi!

Izvor: PRObjave.com, 03.Dec.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamela Maksimović - Zasladite dan ukusom koji ne prolazi!

Kada ste poslednji put pojeli slatkiš koji vam vraća osmeh na lice? Ako ste već probali karamelu Maksimović, ne morate dugo da razmišljate. Mlečna karamela izrađena po originalnoj porodičnoj recepturi je idealan poklon za sve prilike, posebno za korporativne proslave. Budite drugačiji, pokažite da su vam važni, poklonite saradnicima, kolegama ili poslovnim partnerima karamele Maksimović i poklonite domaćinski ukusan proizvod.
Čarolija oblika i pakovanja Karamele Maksimović izrađuju se u različitim oblicima i pakovanjima, koji će sigurno oduševiti svakog ko ih dobijena poklon. Ne samo da su lepo upakovane, već, što je mnogo važnije, ne sadrže veštačku boju, niti bilo kakve veštačke aditive i dodatke. Ručno su rađene, prirodno slatke sa prirodnom aromom.
Slatkiš za sve generacije Iako se zna, da su deca najveći ljubitelji slatkiša, ovim karamelama ne mogu da odole ni odrasli. Jedinstven, a autentičan ukus domaćih karamela mami osmehe svih generacija.
Po čemu su karamele Maksimović tako posebne? Umesto primene savremene tehnologije u proizvodnji, porodica Maksimović odlučila je da svaku karamelu ručno izradi, prema receptu starom više od 100 godina. Porodični posao odoleo je izazovima savremenog tržišta i ponudio ono što često nedostaje, vrhunski kvalitet i tradicionalnu recepturu.
Probajte i uverite se, da poklanjajući karamelu Maksimović poklanjate nešto što je trajno - autentičnost, tradiciju i ukus koji ne prolazi!
Karamela Maksimović
Borisa Kidriča 9
26201 Jabuka
Tel: +381 64 144 75 92
Email: karamela.maksimela@gmail.com
Web: www.privrednamreza.com/korporativni-pokloni
Kontakt:
Milan Maksimović
Funkcija: vlasnik
Mob: +381 64 144 75 92
Email: karamela.maksimela@gmail.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.