ELTEC PETROL jedan od partnera ekonomske saradnje Srbije i Slovenije

Izvor: PRObjave.com, 04.Jun.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELTEC PETROL jedan od partnera ekonomske saradnje Srbije i Slovenije

Protekle nedelje održan je Srpsko - Slovenački poslovni forum koji je okupio preko 200 uspešnih slovenačkih i srpskih kompanija koje posluju na tržištu Srbije. Učesnik ovog foruma bio je i ELTEC PETROL, jedna od vodećih regionalnih ESCO kompanija (Energy Service Company).
Skup je održan na najvišem državničkom nivou, prisustvovali su predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, kao i ministri finansija i trgovine Srbije i Slovenije. Nakon uvodnog dela foruma, počeli su B2B (bussiness to bussines) sastanci na kojima su kompanije mogle međusobno da razgovaraju o poslovnim iskustvima kao i mogućnostima međusobne saradnje. ELTEC PETROL imao je niz sastanaka sa budućim poslovnim partnerima, predstavnicima lokalnih samouprava kao i proizvođačima opreme pomoću koje je moguće što kvalitetnije realizovati projekte iz oblasti energetske efikasnosti.
ELTEC PETROL već čitavu deceniju uspešno realizuje projekte ugovaranja energetskih usluga u oblasti efikasne potrošnje energije i obnovljivih izvora energije u javnom sektoru, uslužnom sektoru i industriji. Pruža celovita rešenja efikasne upotrebe energije pri planiranju, izgradnji, obnovi i upravljanju objektima sa ciljem održivog razvoja. ELTEC PETROL rešenja ekonomičnog planiranja izgradnje, rekonstrukcije i upravljanja proizvodnim izvorima, distribucije i potrošnje energije za grejanje i hlađenje i gasa nudi poslujući kroz četiri osnovna stuba: daljinska energetika, energetsko upravljanje objektima, efikasna rasveta i vodovodni sistem.
Blumen Group
Bulevar kralja Aleksandra 245 / IV
11000 Beograd
Tel: +381 11 3861970
Fax: +381 11 2410867
Web: www.blumengroup.rs
Kontakt:
Marijana Dobrenović
Funkcija: Account Manager
Tel: +381 11 3861970
Email: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.