Bend The Moon Walkers predstavio se gostima u kafe restoranu Bacano

Izvor: PRObjave.com, 25.Feb.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend The Moon Walkers predstavio se gostima u kafe restoranu Bacano

Za zabavu u kafe restoranu Bacano ove nedelje, 24. februara, bio je zadužen muzički sastav pod imenom The Moon Walkers. Ovaj novosadski bend prvi put se se predstavio gostima u Bacanu zanimljivim obradama pop, rnb i blues pesama.
The Moon Walkers bend čine tri člana, Sava - vokal, klavijature; Dejan - doboš, činele, metlice i Zoki – gitara. Na specifičan način preneli su nam njihove obrade dobro poznatih pesama i pokazali koliko su talentovani. Publika u Bacanu moglaje da ih čuje u nedelju od 21 sat.
Novim bendom, kafe restoran Bacano dopunio je večernji program, a predstojeća nedelja doneće još iznenađenja za goste. Bacano tim uvažava želje i komentare gostiju i na taj način obogaćuje ponudu muzike uživo. Svi izvođači u Bacanu predstavljaju se uz pop, rnb, džez, latin i slične ritmove, a gosti istovremeno mogu da uživaju u prijatnoj večeri sa prijateljima.
Svako veče od 21 sat rezervisano je za muziku uživo i promotivne cene Quet vina kuće. Nakon pokretanja večernjeg programa u Bacanu, može se zaključiti da su Novosađani dugo čekali na mesto gde mogu uživo da čuju muziku koja prija uhu i dopunjuje atmosferu. Stoga su u Bacanu svi dobrodošli, svaki dan u nedelji!
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Bend Siva eminencija uživo nastupa u kafe restoranu Bacano

Izvor: PRObjave.com, 25.Feb.2013

Bend Siva eminencija novo je iznenađenje za goste kafe restorana Bacano. Dušan Bukovački, član ovog benda, nastupiće u ponedeljak, 25. februara od 21 sat u ovom restoranu. Bukovački je od ranije poznat Bacano gostima, nastupao je u velikoj Bacano bašti, a sada se vraća u renoviran prostor gde...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.