Promocija romana niških autorki na Sajmu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija romana niških autorki na Sajmu

“Rekvijem za jedan dan“ roman prvenac Lidije Ćirić i knjiga “Zvezda Anđelije Lot“ niške autorke Beke Mitić Ristić biće predstavljeni u petak 27. novembra u pres-centru Niškog sajma knjiga i grafike u hali “Čair”.

Knjiga “Rekvijem za jedan dan”, u izdanju kuće “Solaris”, biće promovisana od 18 sati.

Prema Savi Damjanovu reč je o “neobičnom romanu, uzbudljivom i dinamičnom iako u realnom vremenu traje samo par sati kao svojevrsna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << porodična mini saga".

Upravo to rasprostiranje izvan realno zacrtanih koordinata otvara vrata iznenadjujućem čitalačkom doživljaju, koji bi se slikovito mogao opisati kao susret sa minijaturnim jezgrom atoma u kome je skriven beskrajan kosmos - primećuje Damjanov.

Roman “Zvezda Anđelije Lot“, koji će biti predstavljen od 19 sati, je inspirisan istinitom pričom o ljubavi i žrtvovanju.

Kako je saopšteno iz Niškog kulturnog centra, za subotu su takođe zakazane promocije knjiga, uglavnom autora naučne i epske fantastike.

Podsetimo, 52. Niški sajam knjiga traje do 30. novembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promocije knjiga na 52. Sajmu knjiga i grafike

Izvor: RadioCity.rs, 27.Nov.2015, 13:52

Za petak, 27. novembra, NKC najavljuje dve promocije knjiga. Prva počinje u 18 sati, a reč je o promociji romana Lidije Ćirić „Rekvijem za jedan dan“, izdavačka kuća Solaris. Zatim će od 19 sati biti promovisan roman „Zvezda Anđelije Lot“. Autor je Beka Mitić Ristić a roman je izašao...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.