Promocije knjiga na  52. Sajmu knjiga i grafike

Izvor: RadioCity.rs, 27.Nov.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocije knjiga na 52. Sajmu knjiga i grafike

Za petak, 27. novembra, NKC najavljuje dve promocije knjiga. Prva počinje u 18 sati, a reč je o promociji romana Lidije Ćirić „Rekvijem za jedan dan“, izdavačka kuća Solaris. Zatim će od 19 sati biti promovisan roman „Zvezda Anđelije Lot“. Autor je Beka Mitić Ristić a roman je izašao u izdanju  Medivesta.

U subotu od 17 sati predstaviće se nekoliko autora. Tako će biti promovisan novi roman mladog niškog pisca Miloša Petkovića „Tajna stare vodenice“, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << roman „2084“ Aleksandra Tešića, roman „Vinča, znamenje bogova“, čiji je autor Ivan Grajzl, i na kraju biće promovisan roman Nebojše Petkovića  „Poslednji grad – rat“. Biće promovisana i dela gostiju iz Valjeva, Mirka Mladenovića, autora romana „Bio jednom jedan narod“ i Ivana Brankovića, koji je napisao  roman „Prometejev dnevnik“.
„Specijalni gosti su Aca Seltik, Jelena Petrović i tri srpska vampira“, najavljuju iz NKC-a.

Od 18 sati, takođe u subotu, Sanja Miladinović, predstaviće knjigu „Ekološko obrazovanje u osnovnoj školi“, izdavačka kuća Niški kreativni studio, a od 19 sati Slaviša K. Miljković, promovisaće knjigu  „Odgonetanje srbskog jezika“.
Na Sajmu knjiga i grafike održana je promocija romana „O Aždu i bostanu“, Gordane Timotijević, na štandu izdavačke kuće „Pčelica“.
Pored ovih promocija na štandovima brojnih izdavača mogu se sresti pisci koji promovišu svoja dela.        
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.