Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Apr.2024, 17:08

Priznanje za STRIPOTERAPIJU na Međunarodnom sajmu knjiga za decu u Bolonji

Danas je otvoren 61. Međunarodni sajam knjiga za decu u Bolonji, koji će trajati do 11. aprila 2024. Kreativni centar i ove godine učestvuje. Ovaj sajam je najvažnija i najveća međunarodna manifestacija posvećena knjigama za decu, na kojoj je prisutno više od 1500 izlagača iz oko stotinu zemalja iz celog sveta. Na ovom značajnom događaju … Članak Priznanje za STRIPOTERAPIJU na Međunarodnom sajmu knjiga za decu u Bolonji se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Prolećni sajam cveća 2024. u parku Manjež

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Apr.2024, 10:51

Prolećni sajam cveća 2024, „Beogradsko proleće“, tradicionalno će biti održan u parku Manjež od petka, 12. aprila, do nedelje, 21. aprila. Uz saglasnost gradskih vlasti i JKP „Zelenilo Beograd“ i ovog proleća će Beograđanke i Beograđani uživati u mirisnim notama cveća i tako ulepšati...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.