Otvoren sajam engleskih knjiga i porcelana

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren sajam engleskih knjiga i porcelana

NIŠ

Danas je u Nišu , u holu Doma vojske otvoren jedanaesti po redu Sajam engleskih knjiga i porcelana.

Posetioci Sajma mogu da pogledaju i kupe knjige za decu, programe za učenje engleskog jezika, knjige opšteg interesovanja, rečnike i gramatike, kao i brojne romane po pristupačnim cenama. Tolstoj, Dostojevski, Šekspir, Kafka, Orvel i mnogi drugi  pisci nalaze se na policama u Domu Vojske. Preko klasika, do beletristike. Mogu se kupiti kako knjige namenjene  onima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji odlično vladaju engleskim jezik, tako i knige za početnike.  Organizator Sajma je Izdavačka kuća za udžbenike i nastavna sredstva za nastavu engleskog jezika “The English Book“.

“Donosimo vam englesku kulturu dostupnu srpskom džepu! Potrudićemo se da vas ove godine iznenadimo ponudom u svim sektorima! Knjige za decu, programi za učenje engleskog jezika, knjige opšteg interesovanja, veliki izbor gramatika i rečnika, romani i najfiniji engleski porcelan najpoznatijih proizvođača samo su deo naše ponude! Priuštite sebi pravi užitak! Dođite da se upoznamo, družimo i podelimo pozitivnu energiju!”, pozivaju organizatori.

Osim knjiga, u ponudi Sajma je po tradiciji i najfiniji engleski porcelan najpoznatijih proizvođača.

Radno  vreme je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan. Sajam će trajati do 2. aprila.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dašak Engleske ponovo u Domu vojske

Izvor: RadioCity.rs, 30.Mar.2017, 00:58

Od 29. marta do 2. aprila u Domu Vojske u Nišu tradicionalno se održava Sajam engleskih knjiga i porcelana. Kako kažu organizatori, engleska kultura na ovom mestu dostupna je srpskom džepu.. „Knjige za decu, programi za učenje engleskog jezika, knjige opšteg interesovanja, veliki izbor gramatika...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.