Novosadski sajam knjiga od 3. do 9. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2020, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski sajam knjiga od 3. do 9. marta

Novosadski sajam knjiga ove godine održava se 26. put i trajaće od 3. do 9. marta.

Objedinjujući književnost, likovnu umetnost i mogućnost obrazovanja u našoj zemlji i zemljama regiona, hale Novosadskog master centra otvorene su i za 25. izložbu umetnosti "Art Expo", kao i za Međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi".

Počevši od utorka, 3. marta, pa sve do ponedeljka, 9. marta, svi slušaoci i gledaoci našeg programa, biće u prilici da uživo prate najnovije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajamske informacije direktno sa lica mesta.

Naime, svakog radnog dana tokom trajanja Međunarodnog sajma knjiga u Novom Sadu, u terminu od 13.30 do 14 časova, na Prvom programu RTV-a, biće emitovana emisija u kojoj će biti predstavljeni najatraktivniji sadržaji ovogodišnjeg sajma.

Svi posetioci sajma imaće priliku da prisustvuju emitovanju, kao i snimanjima emisija na jezicima nacionalnih zajednica.

Emisija "Vaš RTV", čija je tema predstavljanje sadržaja RTV-a biće emitovana uživo u subotu od 14 sati, dok će popularna zabavna emisija "Mustre", takođe uživo, biti emitovana u nedelju od 15 časova.

Tokom trajanja sajma na štandu RTV-a, biće predstavljeni mnogobrojni sadržaji i projekti naše kuće, poput omladinskih programa, kulturnih sadržaja i igranog programa. Takođe, važan segment biće obrazovni programi na srpskom i na jezicima nacionalnih zajednica.

Značajan segment prezentacije naše kuće zauzeće Izdavaštvo RTV, koje je u poslednjih nekoliko godina u procvatu, te je pod okriljem naše kuće izdato mnoštvo kapitalnih dela.


Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arhipelag na Sajmu knjiga u Novom Sadu

Izvor: SEEcult.org, 02.Mar.2020

Beograd, 2. marta 2020. – Arhipelag učestvuje na Sajmu knjiga u Novom Sadu koji se održava od 3. do 9. marta.Na Sajmu knjiga u Novom Sadu Arhipelag će predstaviti svoju produkciju objavljenu između dva Sajma, a za čitaoce su pripremljene specijalne sajamske cene. U okviru zvaničnog programa Sajma...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.