Novobeogradski sajam knjiga od 22. do 28. aprila

Izvor: S media, 20.Apr.2010, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novobeogradski sajam knjiga od 22. do 28. aprila

Opština Novi Beograd organizovaće drugi put sajam knjiga koji će biti održan u Hali sportova od 22. do 28. aprila, saopšteno je iz te opštine.

Sajam knjiga će 22. aprila u 17 časova otvoriti pisac Zoran Živković i predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković.

Na sajmu će učestvovati oko 60 izlagača, medju kojima su Laguna, Geopoetika, Mono & Manjana, Lom, Kreativni centar, Evro >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Djunti, Dereta, Kairos, Prometej, Beli put, Solaris, Globosino, Zavod za udžbenike, JRJ, BIGZ publishing i drugi.

Kao specijalni gost, na sajmu će u ponedeljak, 26. aprila, svoje nove knjige predstaviti i jedan od najpoznatijih britanskih pisaca Tarik Ali, autor priče po kojoj je snimljen film Pirati sa Kariba. Svoja dela će predstaviti i dramski pisac Radoslav Pavlović, autor scenarija za filmove i predstave "Balkanska pravila", "Mala", "Šovinistička farsa" i druge.

U okviru pratećeg programa sajma biće održani sajam stripa i antikvarne knjige, postavka starih mapa, škola crtanja i radionice za izradu stripa.Cena ulaznice za Novobeogradski sajam knjiga biće 80 dinara, a sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 20 časova.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.