22. aprila počinje NBG Sajam knjiga

Izvor: B92, 19.Apr.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

22. aprila počinje NBG Sajam knjiga

Drugi Novobeogradski sajam knjiga biće održan od 22. do 28. aprila u Hali sportova.

Sajam knjiga će 22. aprila otvoriti najprevođeniji srpski pisac Zoran Živković i predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković .

Na sajmu će se predstaviti oko 60 izlagača, među kojima su "Evro Đunti", "Laguna", Zavod za udžbenike, Službeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasnik, "Geopoetika", "Kreativni centar", "Dereta", "Kairos", "Mono & Manjana", "Prometej", "Beli put", BIGZ publishing, "JRJ", "Solaris", "Globosino", "Lom".

Specijalni strani gost sajma biće Tarik Ali, britanski pisac i sineasta. Autor je 7 romana o islamskom svetu, a najpoznatiji su : "Knjiga o Saladinu", "Kamena žena", "U senci nara", "Sultan iz Palerma". Tarik Ali na sajam dolazi 26. aprila.

Gost sajma biće i Niški kulturni centar koji između ostalog, svake zime organizuje Sajam knjiga u Hali Čair, jedan od vodećih sajmova knjiga u Srbiji i po broju izlagača i po izuzetno velikoj posećenosti.

U okviru sajma biće održana gostovanja poznatih pisaca kao i niz drugih pratećih sadržaja, postavka Starih mapa, sajam stripa i sajam antikvarne knjige.

Cena ulaznice biće 80 dinara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novobeogradski sajam knjiga od 22. do 28. aprila

Izvor: S media, 20.Apr.2010, 12:08

Opština Novi Beograd organizovaće drugi put sajam knjiga koji će biti održan u Hali sportova od 22. do 28. aprila, saopšteno je iz te opštine. ..Sajam knjiga će 22. aprila u 17 časova otvoriti pisac Zoran Živković i predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković...Na sajmu će učestvovati...

Nastavak na S media...

Novobeogradski sajam knjiga

Izvor: Trablmejker, 20.Apr.2010

Opština Novi Beograd organizovaće drugi put sajam knjiga koji će biti održan u Hali sportova od 22. do 28. aprila.

Nastavak na Trablmejker...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.