Njuz.net u subotu potpisuje bestseler u tiražu od 300 primeraka

Izvor: Njuz.net, 26.Okt.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njuz.net u subotu potpisuje bestseler u tiražu od 300 primeraka

Napomena: Ova vest je šaljive prirode...

BEOGRAD, 26. oktobar 2012, (Njuz) – Druga knjiga satiričnog portala Njuz.net rađena je specijalno za beogradski Sajam knjiga i nosi naslov “Knjiga za sajam“. Njeni autori će ovu, kao i prvu knjigu „Ovo nam možda nije trebalo“, potpisivati u subotu od 16 do 18 časova na štandu „Korneta“ u Hali 1 Beogradskog sajma i svojim potpisima učiniti da “svaka knjiga postane jedinstvena kao pahulja”, ekskluzivno saznaje Njuz.
Autori bestselera koji je izašao pre nepunih nedelju dana očekuju da ogroman deo tiraža bude naprosto razgrabljen, ponajviše zbog činjenice da je knjiga štampana u 300 primeraka.
- Za razliku od naše prve knjige „Ovo nam možda nije trebalo“ u kojoj se pored tekstova sa sajta nalazi i 30 strana potpuno novog sadržaja, u ovom delu smo uspeli da upotrebimo čak 11 reči koje nikada ranije nismo koristili na našem sajtu – kaže Marko Dražić, urednik portala Njuz.net i napominje da je ubeđen da će ova knjiga jednog dana na Limundu vredeti barem 100 dinara više.
- Ova knjiga je jedinstvena po tome što je to prvo naše delo koje ima i predgovor koji besplatno dobijaju svi naši čitaoci koji je kupe u narednih 15 minuta od bilo kog trenutka – napomenuo je jedan od autora Njuza Viktor Marković.
Njegov kolega Nenad Milosavljević kaže da se nada da će broj posetilaca na štandu u subotu biti veći od broja autora koji će potpisivati knjigu.
- Kako će na štandu biti skoro desetoro Njuzovaca, biće pomalo neprijatno ako posetilaca bude manje od nas, zbog čega već danima zovemo sve prijatelje na društvenim mrežama, rođake i komšije da dođu u subotu – kaže Milosavljević koji je prekinuo ovaj razgovor ne bi li poslao poruku drugu iz vojske koga godinama nije video.
Najveća vrednost knjige – korice Boba Živkovića
Redakcija Njuza saglasna je u oceni da je ubedljivo najveća vrednost „Knjige za sajam“ korice koje je radio Bob Živković, za kog su rekli da je, u svakom smislu, najveći umetnik u Srbiji.
VAŽNA NAPOMENA: Ovo je plaćeni tekst čije je troškove objavljivanja u potpunosti snosila redakcija Njuz.net

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.