Ljosine Drame u izdanju Gradske narodne biblioteke Žarko Zrenjanin iz ...

Izvor: PRObjave.com, 25.Okt.2010, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljosine "Drame" u izdanju Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" iz ...

Zrenjanin, 25. Oktobar 2010. / PR Objave Objava - Uoči 55. Sajma knjiga u Beogradu, Gradska narodna biblioteka "Žarko Zrenjanin" iz Zrenjanina objavila je "Drame" Maria Vargasa Ljose, aktuelnog dobitnika Nobelove nagrade za književnost. Knjiga sadrži tri Ljosine drame, prvi put prevedene na srpski jezik: "Keti i nilski konj", "Čungina igra" i "Lepe oči, ružne sllike". Drame je na srpski prevela Bojana Kovačević Petrović. Knjiga će se naći u prodaji na Sajmu knjiga u Beogradu, u hali 1A, na štandu Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin".

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam Biblioteka 20. vek u CKZD-u

Izvor: Beta, 25.Okt.2010

BEOGRAD, 25. oktobra 2010. (Beta) - Treći medjunarodni sajam "Biblioteka 20. vek" biće otvoren 28. oktobra u Centru za kulturnu dekontaminaciju u Beogradu, saopštili su organizatori...U saopštenju se navodi da će ljubitelji knjige 28. oktobra od 19 do 22 sata imati prilike da se druže sa autorima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.