Još dva dana i pet promocija do kraja niškog Sajma knjiga

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2023, 15:45

Još dva dana i pet promocija do kraja niškog Sajma knjiga

Posetioci niškog Sajma knjiga imaju još samo dva dana da istraže širok spektar književnih dela, susretnu se sa piscima i uživaju u raznovrsnim književnim aktivnostima. Promocije književnih dela autora na Sajmu trajaće još danas do 20 sati.

Sajam knjiga u Nišu, koji se održava od 11. do 18. decembra u hali “Čair” i ove godine okupio je ljubitelje književnost, autore i izdavače iz različitih krajeva zemlje. Manifestacija je pružila priliku da najnovija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dela, afirmisanih i neafirmisanih autora dođu do šire publike, koja će i narednih dana moći da prisustvuju književnim razgovorima i upusti se u bogat svet pisane reči.

foto: Jelena MišićOvogodišnji Sajam knjiga okarkterisan je kao "Sajam za svačiji ukus", s obzirom na to su posetioci mogli da nađu od crkvene, preko dečije, do popularne literature.

Iako se pribojavalo da će potražnju knjiga smanjiti mogućnost čitanja na internetu, direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić smatra da se umetnost pisane reči uspela da još jednom pobedi tehnologiju.

foto: Jelena Mišić Sajam je takođe bio prilika za predstavljanje novih autora i izdanja, doprinoseći raznovrsnosti književne scene, a do kraja manifestacije posetioci će biti u prilici još u subotu da prisustvuju promocijama knjiga.

foto: Jelena Mišić Nakon dodele Nagrade Slaviša Nikolin Živković i promocije knjige pesama Muve Jovane Bajagić, posetioci će imati prilike od 14 sati da prisustvuju predstavljanju najnovijih izdanja NKC-a. Potom, od 16 sati biće predstavljena knjiga Izgubljena sećanja Antonija Ranđelovića, kao i od 17 sati promocija izabranih dela Miloša Petkovića.

Od 18 sati biće predstavljen roman Crno kao oniks Jelene Antić, dok je poslednja promocija zakazana za roman Rekvijem za ratnika i Soba za igru Bobana Vučkovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.