Evo šta je Filip Živojinović rekao o blogerki Zorani (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Filip Živojinović rekao o blogerki Zorani (FOTO)

Knjiga modne blogerke koja je ušla u 10 najprodavanijih knjiga na ovogodišnjem sajmu izazvala je mnoštvo polemika. Tim povodom se oglasio i sin Bobe Živojinovića...

Živojinović javno je podržao svoju, kako kaže, najbolju prijateljicu Zoranu Jovanović i njen prvenac Zorannah Life&Style, knjigu koja je ušla u Top 10 najprodavanijih izdanja na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu.

“Jako sam ponosan na svog bff-a. Najprodavanija knjiga na sajmu ove godine... >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Novinarima koji je uporno vrijeđaju i prave od ove knjige nešto što nije želeo bih da poručim da je ovo lifestyle vodič, kao što se i knjiga zove, i da nema potrebe za poređenjem sa raznoraznim svetskim piscima jer su teme apsolutne različite i nema razloga za tim.Ova djevojka je napravila ime za sebe pošteno i samostalno u industriji koja je priznata širom svijeta i ne vidim zašto je njen uspjeh toliki trn u oku svima”, napisao je Živojinović na Instagramu.

(NN, story.rs)
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.