Dodela sajamskih nagrada danas na Sajmu knjiga u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2022, 10:08

Dodela sajamskih nagrada danas na Sajmu knjiga u Nišu

Današnji prateći program niškog Sajma knjiga u hali Čair biće obogaćen potpisivanjem knjiga, druženjem dece sa autorima knjige Planeta na jastuku, dodelom sajamskih nagrada i drugim sadržajima, saopštavaju organizatori.

Programi se odvijaju u promotivnom prostoru sajma, a potpisivanja knjiga na štandovima izdavača.

Tokom prepodneva na štandu Lagune Vanja Bulić i Simonida Milojković potpisuju svoje knjige, dok će od 12 sati početi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dodela sajamskih nagrada.

Sat vremena kasnije deca će biti u prilici da se druže sa autorima knjiga Planeta na jastuku i Ljubica i Janko protiv zlog hakerobnjaka Koda.

Od 14 sati Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija organizuje simulaciju uticaja droge i alkohola na vozače uz pomoć "pijanih naočara", merenje kvaliteta vode i vazduha i upoznavanja sa radom i mogućnostima besplatnih letilica.

Knjiga poezije Rusomira Arsića Priroda je moja rodna kuća u izdanju Doma kulture u Crvenki, biće predstavljena u 15 sati.

O knjizi će, pored autora, govoriti i Violeta Jović, pisac, Vlasta Cenić, pisac, Stanislava Stanković, prof. srpskog jezika i Anita Pešić, gost na ovom predstavljanju. Potpisivanje knjige na štandu NKC- a, od 16 sati - navode organizatori.

Promocija Zbornika Tablinih pesnika biće od 17 sati.

Zbornik je na srpsko-romskom jeziku. Časopis Tabla je internet časopis za decu. Na promociji učestvuju: Dragan Marinković-Drama, gl. i odgovorni urednik Internet časopisa Tabla, pesnik Rusomir Arsić, pesnikinje Biljana Stanojević, Slavka Vojinović, Mirjana Baltazarević i Minja Ilijeva, moderator Elizabeta Vojinović, novinar - navode.

Knjiga Miloša Petkovića Bili smo zmajevi, u izdanju Propolis Books-a biće prikazana u 18 sati, a o knjizi će, pored autora, govoriti i Staša Petrović, PR Narodnog pozorišta u Nišu, dok će potpisivanje knjige na štandu NKC-a biti od 19 sati.

Poslednja aktivnost je promocija knjige Ivana Mitrovića Borbena intuicija i veštine samoodbrane u 19 sati.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.