Izvor: Radio 021, 09.Jan.2020, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela Čitalačkih znački malim knjigoljupcima u petak u Gradskoj biblioteci

Manifestacija "Knjiga u srcu" održaće se u petak, 10. januara u Čitaonici Gradske biblioteke, u Dunavskoj 1.

U pitanju je tradicionalni susret sa najvernijim čitaocima i dodeljivanje priznanja deci uzrasta od petog do osmog razreda osnovne škole. Počasna gošća biće Nikoleta Novak, čiju će novu knjigu, pod nazivom "Poziv", nagrađena deca dobiti na poklon. Knjiga "Poziv" je na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu osvojila nagradu za najbolju dečju knjigu godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Centralni deo manifestacije biće dodela pohvalnica i knjiga i druženje nagrađenih sa Nikoletom, kao i davanje autograma i fotografisanje za uspomenu. U muzičkom delu programa nastupiće mladi iz Centra za afirmaciju umetnosti iz Novog Sada.

Zahvalnice za uspešnu i lepu višedecenijsku saradnju biće uručene i odraslim prijateljima Dečjeg odeljenja. Posebna počast biće ukazana kumu ove manifestacije, prof. dr Jovanu Ljuštanoviću, koji nas je napustio ove godine.

Program će početi u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

ŠAF raspisao NAGRADNI KONKURS

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jan.2020, 12:48

Škola animiranog filma (ŠAF) Vranje raspisala je nagradni konkurs pod nazivom "Zimske čarolije" za sve osnovce sa teritorijhe grada. Kako kažu organizatori, biće dodeljene po tri nagrade u dve kategorije.   U prvu kategoriju spadaju učenici od prvog do četvrtog razreda, a u drugu osnovci...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.