Dobitnica NIN-ove nagrade otvara Sajam knjiga u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2023, 10:30

Dobitnica NIN-ove nagrade otvara Sajam knjiga u Pirotu

Pirotski 24. Salon knjige i grafike ove godine održaće se od 10. do 17. februara u sportskoj hali "Kej", a otvoriće ga poslednja dobitnica NIN-ove nagrade Danica Vukićević. Posetioce svakog dana očekuju iznenađenja, nagradne igre, promocije i druženje sa piscima.

Pored Vukićevićeve, svoje promocije i druženje sa ljubiteljima knjige imaće i pisci Vlada Arsić, Bojan Ljubenović, dečiji pisci Dejan Aleksić i Ljiljana Krstić, Zorica Hadžić, Vladimir Vučković i mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << drugi.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 10. februar, od 18 sati, a svečana dodela sajamskih priznanja i nagrada za kratku priču je u petak, 17. februara, od 13 sati, u prostoru Medija centra na Salonu knjiga.

Direktor Doma kulture Miško Ćirić kaže da će ove godine biti prisutno dvadesetak izdavača.

Prethodne dve godine smo ga organizovali u nekim drugim uslovima, ovde ispred Doma kulture. Imamo dosta izdavača i promocija knjiga, pa tako mogu da kažem da se vraćamo u ona stara vremena - rekao je Ćirić.

Salon će biti otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 20 sati, a cena ulaznice su sledeće - za decu 30 dinara, za odrasle 50 dinara, a porodićna ulaznica stoji 100 dinara.

Organizatori su Dom kulture Pirot i Narodna biblioteka, uz podršku Grada Pirota.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.