Danas počinje Sajam knjiga

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2012, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje Sajam knjiga

BEOGRAD, 21. oktobra 2012. (Beta) - Beogradski Sajam knjiga počinje u u nedelju i trajaće do 28. oktobra, a manifestaciju će otvoriti madjarska književnica Noemi Seči i pesnikinja Radmila Lazić.

BEOGRAD, 21. oktobra 2012. (Beta) - Beogradski Sajam knjiga počinje u u nedelju i trajaće do 28. oktobra, a manifestaciju će otvoriti madjarska književnica Noemi Seči i pesnikinja Radmila Lazić.Na 57. po redu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << najvećoj smotrimknjige na Balkanu predstaviće se više od 800 učesnika, medju kojima 489 direktnih izlagača. Više od 60 izlagača biće iz inostranstva, a posetioce sajma očekuju susreti sa brojnim piscima zemalja regiona, kao i iz Madjarske koja je gost ovogodišnjeg sajma.Beogradski sajam knjiga biće otvoren do 28. oktobra, svakog radnog dana od 10.00 do 21.00 sat, a pored najnovije izdavačke produkcije organizatori su najavili i brojne izložbe, debate, tribine i druge prateće programe.Cene ulaznica ostale su nepromenjene u odnosu na protekle tri godine – pojedinačna ulaznica je 250 dinara, ulaznica za grupne posete je 150 dinara, a cena porodinačne ulaznice je 600 dinara.Počasni gost narednog sajma knjiga u oktobru 2013. biće Poljska, a na ovogodišnoj manifestaciji biće dodeljene uobičajene nagrade za izdavački poduhvat, najbolju dečiju knjigu i najlepše izdanje, kao i nagrada stranom izdavaču za izdanja na srpskom jeziku "Dositej Obradović". bom/sas

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Otvoren 57. Medjunarodni sajam knjiga u Beogradu

Izvor: Beta, 21.Okt.2012

BEOGRAD, 21. oktobra 2012. (Beta) - Pesnikinja Radmila Lazić i madjarska književnica Noemi Seči otvorile su u nedelju uveče 57. Medjunarodni sajam knjiga u Beogradu na kome učestvuje više od 800 izlagača.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.