Bobin sin stao u odbranu blogerke: Ne znam zašto je njen uspeh toliki trn u oku svima

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobin sin stao u odbranu blogerke: Ne znam zašto je njen uspeh toliki trn u oku svima

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, rešio je da javno podržai svoju najbolju prijateljicu blogerku Zoranu Jovanović i njenu knjigu “Zorannah Life&Style”, koja je ušla u Top 10 najprodavanijih na Sajmu knjiga.
“Jako sam ponosan na svog bff-a. Najprodavanija knjiga na sajmu ove godine… Novinarima koji je uporno vređaju i prave od ove knjige nešto što nije želeo bih da poručim da je ovo lifestyle vodič, kao što se i knjiga zove, i da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << potrebe za poređenjem sa raznoraznim svetskim piscima jer su teme apsolutne različite i nema razloga za tim. Ova devojka je napravila ime za sebe pošteno i samostalno u industriji koja je priznata širom sveta i ne vidim zašto je njen uspeh toliki trn u oku svima”, napisao je Živojinović na Instagramu.

#svet
The post Bobin sin stao u odbranu blogerke: Ne znam zašto je njen uspeh toliki trn u oku svima appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOBIN SIN BRANI ZORANNAH: Ova devojka je pošteno napravila ime za sebe!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2015

Filip Živojinović stao je na stranu modne blogerke, braneći je od svih uvredljivih komentara...Blogerku Zoranu Jovanović, poznatiju kao Zorannah, koja je na ovogodišnjem Sajmu knjiga napravila pravu pomamu, budući da je njena knjiga ušla među top 10 najprodavanijih izdanja, u zaštitu je uzeo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.