BLICOV ŠTAND NA SAJMU KNJIGA Jelena Tomašević: Ćerki čitam pred spavanje

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BLICOV" ŠTAND NA SAJMU KNJIGA Jelena Tomašević: Ćerki čitam pred spavanje

Nisam mogla ni da zamislim da ću davati autograme na knjigama Vojislava Ilića i Vuka Karadžića, rekla je lepa pevačica na Sajmu knjiga.

Jelena Tomašević je izazvala opšti haos pojavljivanjem na „Blicovom“ štandu u Hali 3 Beogradskog sajma. Kako kaže, ni sanjala nije da će potpisivati knjige koje nije napisala ona.

- Neka bude da je to moj poklon i poklon dnevnog lista „Blic”. Zaista je sjajna ideja što se „Blic“ pojavio na Sajmu knjiga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jako sam srećna kada vidim ovoliko dece na jednom mestu koja žele da čitaju knjige i da se edukuju. Posebno mi se dopalo vaše novo, sajamsko izdanje „Mini Blic” i mogli biste da organizujete da svakog meseca izlazi - rekla je Jelena.

Ona je i ove godine prihvatila da bude deo popularnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice”.

- Mnogo mi je lakše u drugoj sezoni i sada smo kao članovi žirija mnogo uigraniji. Sjajno je što svojim prisutvom kroz medije možemo da utičemo na mlade ljude da što više čitaju i da slušaju kvalitetnu muziku - rekla je pevačica i prisetila se svojih školskih dana.

- Mnogo sam čitala. Naša razredna Ljubica Žikić je na tome insistirala. Obožavala sam ruske klasike i to me je zaista ispunjavalo. Danas volim da čitam poeziju i kod kuće svojoj ćerkici Nini čitam pred spavanje - kaže Jelena.

Veliki broj dece koja su okupirala popularnu pevačicu na našem štandu, prokomentarisali su da bi bilo lepo da jednog dana Jelena napiše svoju knjigu.

- Pa možda bi trebalo o tome da razmislim. Kada vidim koliko se deca interesuju za čitanje, to bi bio pun pogodak - rekla je Jelena.

Jelena je nedavno promovisala svoj novi album, a najveseliji gost bio je njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić.

- Ivan nije učestvovao u organizaciji moje promocije, jer sprema dve predstave. Kada je došao i video kako smo to moj prijatelj Ninoslav i ja organizovali, bio je oduševljen, pa je tokom cele večeri fotografisao - s osmehom kaže Jelena, koja svaki slobodan trenutak koristi da uživa sa ćerkom i suprugom.

- Kada nemam previše obaveza, onda sam uglavnom kod kuće sa Ninom i Ivanom. Ja bih volela da ponovo postanem mama, ali ni to ne zavisi samo od Ivana i mene. Ako treba da se desi, desiće se. Nina gleda „Zaleđeno kraljevstvo” i onda je jednog dana došla i rekla: „Hoću seku”. Drugog dana kaže: „Rodi mi brata. I neka se zove Džordž”. Pošto Pepa Prase ima brata Džorža, želi i ona - nasmejala nas je Jelena.

U Hali 3 Beogradskog sajma, na Sajmu knjiga, na „Blicovom“ štandu, danas će se kao gost pojaviti frontmen grupe „Van Gog” Zvonimir Đukić Đule, koji će se družiti sa svim posetiocima i ljubiteljima dobre knjige.

Dođite da sa Đuletom razmenite utiske o ovogodišnjem sajmu i da čujete koje knjige on voli da pročita i koje je kupio.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.