Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgodna manekenka dobila otkaz zbog "debljine"

Kada je dobila otkaz iz modeling agencije zbog toga što je "prevelika", Safi Karina želi da pomogne normalno uhranjenim ženama da se oslobode pritisaka koje im nameće modna industrija. Dvadesetsedmogodišnja Safi Karina započela je svoju modeling karijeru kada je nosila konfekcijski broj 34, ali joj je kasnije rečeno da je "previše velika" da nastavi s poslom modela. "Radila sam nekoliko godina i zaista sam voljela svoj posao, ali onda su mi dali otkaz. Obim struka mi je 104 cm, ali to je samo zato što imam krupne kosti i ja to ne mogu da promijenim. Morala sam Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/moda-ljepota/zgodna-manekenka-dobila-otkaz-zbog-debljine.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zgodna manekenka dobila otkaz kada je počela da nosi broj "36"

Izvor: NaDlanu.com, 16.Apr.2013

Kada je dobila otkaz iz modeling agencije zbog toga što je “prevelika”, Safi Karina želi da pomogne normalno uhranjenim ženama da se oslobode pritisaka koje im nameće modna industrija...Dvadesetsedmogodišnja Safi Karina započela je svoju modeling karijeru kada je nosila konfekcijski broj 34,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.