Ženi odsjekao glavu satarom dok je njihova petogodišnja kćerkica...

Izvor: Cafe.ba, 30.Avg.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženi odsjekao glavu satarom dok je njihova petogodišnja kćerkica...

Aleksandar Kusturić (42), veterinar iz Crvenke, satarom je odsjekao glavu supruzi Danijeli Kusturić (43) u njihovom stanu u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu! U vrijeme zločina njihova petogodišnja kćerka spavala je u susjednoj sobi. Kako saznajemo, Aleksandar i Danijela su se posvađali u toku noći i Aleksandar je uzeo sataru i njome udario ženu po glavi.

- Aleksandar je jednim udarcem ženi odsjekao glavu, a kada je shvatio da je mrtva, hladno je sjeo pored nje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << pozvao policiju - kaže izvor Kurira.

Roditelji ga pritiskali

Policajci koji su došli u stan Kusturića zatekli su jeziv prizor, a naročito ih je iznenadila Aleksandrova smirenost.

- Uradio sam šta sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam - rekao je Aleksandar policajcima, koji su došli na njegov poziv.

Za sve to vrijeme njegova petogodišnja kćerka je plakala iz sobe.

- Policija je odmah pozvala Centar za socijalni rad da odvedu djevojčicu kako ne bi vidjela unakaženu majku - kaže izvor.

Komšije Kusturića kažu da Aleksandar posljednjih 40 dana nije bio u stanu sa ženom i kćerkom.

- Danijela nam je pričala da je Aleksandrovi roditelji ne vole od prvog dana. Stalno su ubjeđivali Aleksandra da je ostavi. Aleksandrova porodica je, navodno, imućna, a Danijelina nije. Činilo se da su u tome na kraju i uspjeli jer je Aleksandar više od mjesec dana bio kod svojih u Crvenki - kaže komšija.

Htio da je izbaci iz stana

Prema njegovim riječima, Aleksandar se u četvrtak ujutru vratio sa bratom, i to sa namjerom da izbaci Danijelu iz stana.

- Tada je Aca rekao bratu: „Ti idi. Ja ostajem da živim sa mojom porodicom, bez koje ne mogu“, i brat je otišao. Aca je tog dana bio nekako čudan. Sav pogubljen, kao da je drogiran. A i sada mu je policija vadila krv, koliko sam čuo, sumnjaju da je na „nečemu“ - kaže komšija.

On dodaje da je Danijela u četvrtak oko 20 sati bila kod njega na kafi i da je bila presrećna što joj se muž vratio.

- Aca i Danijela su se mnogo voljeli. Tako zaljubljen par se rijetko viđa. Iako su oboje nezaposleni, to nije uticalo na njihovu ljubav - kaže komšija.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

NIJE MOGLA DA SE BRANI: Veterinar satarom iskasapio ženu dok je spavala

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014, 08:23

Veštaci utvrdili da je Aleksandar Kusturić (42) dvaput oštricom udario Danijelu po glavi i da nije ni pokušala da se brani..NOVI SAD - Osumnjičeni veterinar Aleksandar Kusturić (42) satarom je ubio suprugu Danijelu (43) dok je spavala, pokazala je obdukcija! Veštaci su to utvrdili na osnovu činjenice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.