Izvor: Blic, 17.Maj.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena prva faza istrage o avionskoj nesreći u Mostaru, ali bez informacija za javnost

Komisija za provođenje istrage avionske nesreće u Mostaru u kojoj život izgubilo pet osoba okončalo je prvu fazu istrage, saopšteno je iz Ministarstva komunikacija i saobraćaja BiH.

- Komisija je okončala prvu fazu istrage, koja podrazumeva provođenje uviđaja na mestu nesreće i prikupljanje dokaza, izjava i dokumenata. Međutim, prikupljene informacije u ovoj fazi istrage ne mogu biti objavljene javnosti, a Komisija nastavlja rad na analizi prikupljenih dokaza, raspoloživih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dokumenata i svih činjenica iz kojih će se moći izvesti zaključak o okolnostima koje su uzrok nesreće.Nakon utvrđivanja preliminarnih rezultata istrage, Ministarstvo će javnosti učiniti dostupnim činjenice utvrđene istragom - piše u saopštenju, prenosi Avaz.ba.

Iz ministarstva je istaknuto da jedine zvanične informacije o ovoj nesreći isu one koje je javnosti dostavilo ili predstavilo ovo ministarstvo, te se u celosti ograđuje od neargumentiranih izjava i komentara pojedinaca ili tela vezanih za ovu nesreću.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Komisija završila prvu fazu istrage avionske nesreće u Mostaru

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2017

SARAJEVO - Komisija Ministarstva komunikacija i saobraćaja BiH za sprovođenje istrage avionske nesreće u kojoj je 13. maja kod Mostara poginulo pet osoba završila je prvu fazu istrage, koja podrazumijeva uviđaj na mjestu nesreće i prikupljanje dokaza, izjava i dokumenata, saopšteno je danas iz...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.