Sestra pre operacije ukrala nakit starici

Izvor: Blic, 11.Sep.2012, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra pre operacije ukrala nakit starici

Protiv medicinske sestre Marijane R. (32) iz Kragujevca policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je od starice koja se lečila na odeljenju ortopedije ukrala zlatan nakit vredan 150 evra.

Nakon prijave građana i starice, koja je u kragujevački KC došla zbog preloma kuka, inspektori policije su odmah reagovali i nakon poligrafskog ispitivanja otkrili ko je uzeo nakit.

Kako saznajemo iz policijskih izvora, protiv osumnjičene je podneta prijava tek nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je, u prisustvu svog advokata, priznala da je uzela prsten i minđuše. Ona je izjavila da je zlato odmah odnela u zalagaonicu i uzela novac, tako da je pitanje da li će porodični nakit starici ikada biti vraćen jer se pretpostavlja da je već preprodat i pretopljen.

Kada je vozilom Hitne pomoći došla u bolnicu, penzionerka Branka Stojadinović (78) nije mogla ni da sanja da će među lekarima i ostalim medicinskim osobljem biti pokradena.

Pre operacije kuka sa nje su skinuli zlatan prsten, zlatne minđuše i veštačke zube. Posle operacije, na kaseti, kraj svog kreveta, zatekla je samo vilicu. Zlata nije bilo.

- Moja majka je radila u Austriji i njihov je penzioner. Došla je kod mene u goste i 17. avgusta je pala u dvorištu. Hitna pomoć ju je prevezla u bolnicu, bio sam sa njom. Operacija je obavljena posle deset dana. Kada sam je posetio, žalila se da joj nisu vratili zlatan nakit. Skinut joj je pred operaciju... Na kaseti je stajala samo veštačka vilica. Uzaludno sam obilazio sestre, raspitivao se, jurio sam deset dana razne dežurne lekare. Prebacivali su me iz jedne u drugu smenu. Ali, moja majka je zapamtila dobro sestru koja joj je pre operacije skinula zlato. Nije mi žao ni zlata, ni novca... Krivo mi je što su nas ponizili i što je majka otišla u bolnicu da se leči, a doživela razočaranje - priča Zoran Stojadinović, sin pokradene starice.

Branka Stojadinović otpuštena

Branka Stojadinović je juče, uz otpusnu listu, otišla kući, kod sina. Strano zdravstveno osiguranje joj je već zagarantovalo celokupno lečenje, rehabilitaciju i odlazak u sve potrebne banje. Ona će se fizički verovatno oporaviti. Ostala je bol na duši koja joj je naneta dok je ležala na operacionom stolu.

Povezane vesti: Još jedna donacija Kragujevčanke iz Nemačke za Klinički centar Bečej: Zlostavljali staricu, pa joj ukrali nakit Otvorena opšta bolnica Euromedik na Savskom vencu U petak besplatni pregledi mladeža na VMA Aparat za uklanjanje tumora na mozgu
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potroši pare, pa u strahu od roditelja prijavio da je opljačkan

Izvor: Blic, 11.Sep.2012

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Marka J.(1989) iz Velikog Laola, zbog sumnje da je lažno prijavio da je napadnut i da su mu razbojnici ukrali 50.000 evra. ..Osumnjičeni je početkom ovog meseca, policiji prijavio da su ga na lokalnom putu Dobrnja –Oreškovica, napala i...

Nastavak na Blic...

Zaradio krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja

Izvor: Kurir, 11.Sep.2012

Osumnjičeni je policiji prijavio da su ga na lokalnom putu Dobrnja - Oreškovica napala i udarila u glavu nepoznate osobe i od njega oduzela kesu u kojoj se nalazilo 50.000 evra..POŽAREVAC - Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Marka J. (23) iz Velikog Laola zbog osnova sumnje...

Nastavak na Kurir...

Požarevac: Lažno prijavio krađu 50.000 evra

Izvor: Akter, 11.Sep.2012

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Marka J. (23) iz Velikog Laola, zbog toga što je prijavio da je oštećen za 50.000 evra u lažnoj pljački

Nastavak na Akter...

ZANEO SE TROŠEĆI: Izmislio lažnu pljačku u strahu od roditelja

Izvor: Telegraf.rs, 11.Sep.2012

Protiv Marka J. (23) podneta je krivična prijava jer je lažno prijavio da su ga nepoznata lica napala i oduzela mu kesu u kojoj se nalazilo 50.000 evra

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.