Zamenik komandanta mirovne misije samovoljno napustio Južni Sudan

Izvor: Blic, 22.Dec.2013, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik komandanta mirovne misije samovoljno napustio Južni Sudan

Zamenik komandanta kontingenta BiH u Mirovnoj misiji UN u Južnom Sudanu Edvin Kutlovac samovoljno je napustio Južni Sudan, saopšteno je iz Ministarstva bezbednosti BiH.

Kutlovac je, zajedno sa još jednim holandskim policijskim oficirom, ušao u avion koji je Vlada Nemačke poslala po svoje civile, prenela je Fena.

Odlukom komandanta kontingenta BiH Zlatana Mitića, koji se danas vraća sa redovnog odmora da preuzme svoju funkciju, za vršioca dužnosti zamenika komandanta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << određen je Ale Šiljdedić.

"Ovakav rasplet događaja nije uzrokovao nikakvu dodatnu nesigurnost pripadnika kontingenta BiH u Mirovnoj misiji UN u Južnom Sudanu", navedeno je u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamenik komandanta Vojske BiH pobegao iz Sudana

Izvor: Mondo, 22.Dec.2013

Zamenik komandanta kontingenta BiH u Mirovnoj misiji UN u Južnom Sudanu Edvin Kutlovac samovoljno je napustio Južni..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.