Za vikend četiri samoubistva u Podgorici i Nikšiću

Izvor: Cafe.ba, 10.Mar.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend četiri samoubistva u Podgorici i Nikšiću

PODGORICA, NIKŠIĆ - Tokom vikenda u Podgorici i Nikšiću pronađena su četiri tijela, a žrtve su, najvjerovatnije, izvršile samoubistva, potvrđeno je u crnogorskoj policiji.

Podgoričanin čiji su inicijali A.P. pronašao je obješeno tijelo svog oca H.P. /55/ u pomoćnom objektu u mjestu fundina, kraj Podgorice.

U Podgorici lice čiji su inicijali P.V. obavijestio je policiju da je pronašao sestru od strica čiji su inicijali N.V. /35/ obješenu o kanalizacionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << cijev u kupatilu stana u kojem je sama stanovala u Moskovskoj ulici u centru Podgorice.

U Nikšiću je policija obaviještena da je u naselju Budo Tomović pronađeno tijelo radnika firme "Gradnja inžinjering" čiji su inicijali S.D. /69/, a pored stradalog lovačka puška kojom je, kako se sumnja, sebi oduzeo život.

Minulih dana je, takođe u Nikšiću, nađeno i tijelo osobe čiji su inicijali M.V. /53/ iz Nikšića, a sumnja se da je riječ o samoubistvu.

Psiholog Radmila Đurišić-Stupar za crnogorske medije kaže da jedan odsto populacije nema dovoljno mentalne snage da se izbori sa životnim problemima koje, kako tvrdi, uz stručnu pomoć mogu biti uspješno prevaziđeni.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.