Izvor: Blic, 07.Okt.2016, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači smanjite gas: Magla na području Foče, odroni u usecima

U Hercegovini kolovozi su jutros vlažni ili mokri zbog kiše, a na ostalim putevima u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po suvim kolovozima, dok je na području Foče vidljivost mestimično smanjena zbog magle.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske upozoravaju na mogućnost odrona zemlje i kamenja na kolovoz na deonicama u usecima, i pored kamenih kosina, te vozačima savetuju opreznu vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu na svim pravcima.

U većem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << FBiH ovoga jutra saobraća se po suvim i mestimično vlažnim kolovozima, uz slabiji promet vozila. Slabije magle ima mestimično, ali ne utiče bitnije na odvijanje saobraćaja.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja. Zbog radova na području Hrvatske, na graničnom prelazu Orašje-Županja vozila saobraćaju usporeno u oba smera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Hercegovini mokri kolovozi, magla na području Foče

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2016

BANJALUKA - U Hercegovini kolovozi su jutros vlažni ili mokri zbog kiše, a na ostalim putevima u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po suvim kolovozima, dok je na području Foče vidljivost mjestimično smanjena zbog magle.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.