Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Nov.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica manekenke nije saslušan jer “nije bio psihički spreman”

Darijan Musić (25),osumnjičeni za ubistvo svoje djevojke Vladislave Červenko (25), priveden je danas u 11 časova nas saslušanje kod Istražnog sudije Miroslava Alimpića, prenosi "Blic". Iako je policiji priznao ubistvo i do detalja opisao zločin, Musić nije iznio odbranu pred sudijom. U sud je došao vezanih ruku s lisicama na leđima, u pratnji šest naoružanih stražara. Kratko po ulasku u sudnicu, izašao je sa advokatom Vladimirom Đuričićem napolje radi konsultacija. Nakon toga, advokat je ušao u sudnicu. Musiću su potom stražari prislonili glavu o zid i u hodniku je sačekao 15 minuta da ga sudija ponovo pozove. Saslušanje je trajalo 40 Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/ubica-manekenke-nije-saslusan-jer-nije-bio-psihicki-spreman.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

UBICA U BOLNICI: Musić zbog psihičkih problema prebačen u Beograd

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2012, 15:56

Nakon što je juče od istražnog sudije vraćen u pritvorsku jedinicu, osumnjičeni za ubistvo foto-modela Vladislave Červenko imao je psihičkih problema, zbog čega je hitno transportovan u Specijalnu zatvorsku bolnicu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.