Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 17:46

URNEBES U SKUPŠTINI RS Kad Obrenka Slijepčević "nastupa", jeftina zabava ne izostaje: Sa poslanicima je na "ti", lične probleme iznosi javno, a o bahatosti svedoči ideja da sama sebi PODIGNE PLATU (VIDEO, FOTO)

Hvatanje za glavu i valjanje od smeha - tako u najkraćem izgleda atmosfera u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) kada u njoj govori Obrenka Slijepčević. Predsednica Komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti RS gotovo svaki put kad izađe za govornicu, nikoga ne ostavi ravnodušnim, jer u njenim govorima ima svega: od primitivizma, preko ličnog obraćanja i obračuna sa neistomišljenicima, prizemnih rasprava ali i, u najmanju ruku, sramotnih izjava poput one gde o umrloj revizorki govori da je "neko izvršio kaznu".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"GAČANSKA SNAŠA" VOLI HALIDA BEŠLIĆA Pre par dana Obrenka Slijepčević napravila je ŠOU U NSRS, aktivna je na društvenim mrežama i ne prestaje da iznenađuje javnost (VIDEO, FOTO)

Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 13:54

Predsednica Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, Obrenka Slijepčević privukla je pažnju javnosti svojim nastupom u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.