Teška saobraćajna nesreća kod Banjaluke, jedna osoba poginula, dve povređene

Izvor: Blic, 24.Jan.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Banjaluke, jedna osoba poginula, dve povređene

Jedna osoba poginula je, a dve su povređene, u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u mestu Radinjača.

Prema informacijama iz Centra javne bezbednosti Banjaluka u ovoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 učestovala su dva putnička vozila.

Saobraćaj je na ovoj deonici obustavljen zbog vršenja uviđaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća kod Banjaluke: Jedno lice poginulo, dvoje povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2017

BANJALUKA - Jedno lice je poginulo, a dva su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 20.30 časova dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u mjestu Radinjača...To je za "Nezavisne"  izjavila Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, koja je precizirala da su u nesreći...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.