Izvor: Blic, 29.Feb.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA KOD MOSTARA Vozilo podletelo pod kamion, poginule MAJKA I ĆERKA (VIDEO)

U stravičnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnoj cesti Mostar - Široki Brijeg, u mestu Žovnica, prema nezvaničnim informacijama, poginule su žena i devojčica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD MOSTARA: Poginule žena i devojčica u sudaru automobila i kamiona! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020

Nesreća se dogodila oko 11.45 sati na magistralnom putu Mostar - Široki Brijeg...U stravičnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Mostar - Široki Brijeg, u mestu Žovnica, prema nezvaničnim informacijama, poginule su žena i devojčica...Dežurni operativni policajac rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD MOSTARA: Poginuli majka (30) i sin (9)! Auto prešao u suprutnu traku i podleteo pod kamion

Izvor: Kurir, 01.Mar.2020, 11:10

U stravičnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnoj cesti Mostar - Široki Brijeg, u mestu Žovnica, poginuli su majka i sin, javlja naš reporter s lica mesta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.