Izvor: Blic, 04.Dec.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična nesreća kod Mostara: Jedan mladić poginuo, dvojica povređena tokom prevrtanja vozila

G.A. (28) smrtno je stradao, a dvojica mladića su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u mestu Gnojnice, južno od Mostara.

Kako je saopšteno iz policije Hrvatsko-neretvanskog kantona stradao je suvozač muškarac G.A. (28), kada je automobil „bmw“ kojim je upravljao G.S. sleteo sa puta. Vozač G.S. i osoba B.A. koja se nalazila u automobilu povređeni su, piše bljesak.info

O ovome je upoznat dežurni tužilac koji je rako kako je uzrok nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << verojatno neprilagođena brzina, ali da se provode dalje istražne radnje kako bi se utvrdilo šta je je točno dovelo do ove  saobraćajne nesreće

Kako je saopšteno iz MUP HNK, i u subotu oko 18 časova u saobraćajnoj nesreći stradal je jedan osoba. Poginuo je vozač „pasata“ S.R (53) kada je sleteo sa puta automobilom.

O ovome je upoznat dežurni tužilac koji je rako kako je uzrok nesreće verojatno neprilagođena brzina, ali da se provode dalje istražne radnje kako bi se utvrdilo šta je je točno dovelo do ove saobraćajne nesreće.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.