Stanje na terenu ZASTRAŠUJUĆE: Klizište PRETI spomeniku na Tjentištu (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Feb.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje na terenu ZASTRAŠUJUĆE: Klizište PRETI spomeniku na Tjentištu (FOTO)

Uljed obilnih padavina na području Foče, u blizini spomen-kosturnice na Tjentištu pojavilo se klizište, rekao je direktor Nacionalnog parka "Sutjeska" Dejan Pavlović.

- Klizište je odnelo pola brda, stanje na terenu je zastrašujuće, a ugrožen je prostor na kojem se nalazi spomen-kosturnica i spomenik borcima stradalim u bici na Sutjesci - istakao je Pavlović.

Na području opštine Foča već drugi dan zabeležene su obilne padavine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klizište prijeti spomeniku na Tjentištu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2018

TJENTIŠTE - Usljed obilnih padavina na području Foče, u blizini spomen-kosturnice na Tjentištu pojavilo se klizište, rekao je direktor Nacionalnog parka "Sutjeska" Dejan Pavlović..."Klizište je odnijelo pola brda, stanje na terenu je zastrašujuće, a ugrožen je prostor na kojem se nalazi spomen-kosturnica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.