Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špirić: Savez za promene u RS izgubio lokalne izbore jer je vodio probosansku politiku

Savez za promene nije izgubio lokalne izbore zato što je bio loša opozicija u RS, nego zato što su bili loša vlast u Sarajevu, izjavio je danas potpredsednik SNSD Nikola Špirić.

On kaže da je SZP vodio probosansku politiku i da se pretvorio u kažnjeničku ekspediciju za kažnjavanje kadrova SNSD, što su ljudi prepoznali na izborima.

Na pitanje hoće li SNSD ući na vlast na nivou BiH, Špirić je rekao da SNSD neće žuriti i smatra da će SDA ostati u koaliciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa SZP dok budu imali korist od njih.

Špirić kaže da su kandidati SNSD za načelnike na proteklim izborima dobili oko 200.000 glasova, a da su odbornici osvojili oko 20 odsto više glasova nego na lokalnim izborima 2008. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Špirić: Savez za promjene kaženjen zbog loše vlasti u Sarajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da Savez za promjene nije kažnjen i poražen na lokalnim izborima zato što je bio loša opozicija u Republici Srpskoj, već je bio loša vlast u Sarajevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.