Izvor: Blic, 18.Sep.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavija ostala bez trenera: Branislav Berjan podneo ostavku

Posle prvenstvenog poraza od Sloge od 3:1, koji je Slaviju odveo na deseto mesto na tabeli Prve lige RS, šef stručnog štaba ,,sokolova“ Branislav Berjan podneo je ostavku.

On je odluku saopštio igračima i predsedniku kluba Zdravku Šaviji.

- Neverovatno je da igrači u ovako bitnom meču odigraju bez žara, volje i zalaganja, pa bez želje da umanjim značaj trijumfa Sloge moram da kažem da smo mi sami sebe pobedili. Pojedini igrači su se šetali na terenu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštili su mi da im se jednostavno ne igra, a ja ne mogu da vodim tim koji nema pobedničke ambicije. Svom nasledniku želim puno sreće na klupi Slavije – rekao je Berjan.

Kao mogući naslednici Berjana pominju se Nikola Nikić i Milomir Odović, a predsednik kluba Zdravko Šavija je najavio novčane kazne za fudbalere, te saopštio da više ne računa ni na Berjanove pomoćnike Gorana Simića i Milana Miovčića.

Milomir Odović je bio zatečen pitanjem o njegovom eventualnom angažmanu u Slaviji.

- Niko me još uvek nije kontaktirao i zaista sam zatečen činjenicom da sam ja već kandidat za klupu Slavije. Ukoliko bude kontakta o svemu ću dobro razmisliti – rekao je Odović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.