Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Jun.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjekirom napao sinovca, a zatim ga pokušao zapaliti

U zaseoku Bare kod Banje Luke sinoć se dogodio pokušaj ubistva. Policiji je oko 18.20 sati prijavljeno da je u dvorištu porodične kuće D.M. iz Banje Luke sjekirom napao svog sinovca Đ.M., nanijevši mu tjelesnu povredu u predjelu ruke. Nakon toga D.M. je uzeo plastičnu bocu sa benzinom i polio sinovca te pokušao ga šibicom zapaliti, ali je spriječen od druge dvije osobe. Iz CJB Banja Luka preciziraju da je D.M. lišeo slobode i alkotestiranjem je utvđeno prisustvo 1,26 promila alkohola u organizmu. Povrijeđeni Đ.M. je upućen u Klinički centar Banja Luka, gdje je nakon ukazane ljekarske Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/banjaluka-polio-sinovca-benzinom-i-pokusao-ga-zapaliti.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Sinovca pokušao zapaliti benzinom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2013

BANJALUKA - Dušan Mihajlović (64) iz Rekavica, kod Banjaluke, u nedjelju poslijepodne prvo je sjekirom povrijedio, a zatim i benzinom pokušao zapaliti sinovca Đorđa Mihajlovića (28) u Rekavicama, kod Banjaluke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.