Šibalić i Milošević produžili saradnju sa Igokeom

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šibalić i Milošević produžili saradnju sa Igokeom

Danilo Šibalić i Đorđe Milošević produžili su saradnju sa košarkaškim klubom Igokea, a u dresu Aleksandrovčana provešće još 2 sezone.

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik potvrdio je da je sa ovim igračima postignut dogovor.

- Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da smo postigli dogovor sa ovim igračima koji su izuzetno bitni za naš tim. Milošević će tako napuniti 5 godina u Igokei, dok je Šibalić već godinu i po dana u našem klubu, a produžio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je vernost na ukupno tri i po godine - rekao je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Danilo Šibalić igra na poziciji krila, visok je 204 cm i karakteriše ga izuzetan šut sa vanjskih pozicija, dok je Đorđe Milošević (199 cm) specijalista za odbrambene zadatke, a u prethodne tri sezone nezamenjiv je u timu Igokee.

Čelnici Igokee ranije su dogovorili saradnju sa kapitenom Vukom Radivojevićem, Robertom Rikićem, Darkom Talićem i Miroslavom Pašajlićem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.