Izvor: Blic, 12.Sep.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sejala strah pa dolijala: SMS porukama pretila smrću jetrvi i njenoj snahi

Policija iz Doboja podnela je Okružnom javnom tužilaštvu izveštaj protiv žene V.P., sa područja ovog grada, zbog sumnje da je, koristeći karticu hrvatske mobilne telefonije, svojoj jetrvi i njenoj snahi pretila smrću putem SMS poruka.

Sumnja se da je V.P. od 15. do 20. jula u SMS porukama upućivala ozbiljne pretnje po život članovima porodice, čime je kod njih izazvala strah i nesigurnost, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Na osnovu pribavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres kuće koju kao član porodičnog domaćinstva koristi V.P, a tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji mogu koristiti u daljem toku krivičnog postupka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.